Print Logo
您在使用我们无法完全支持地较老的浏览器。由于我们对性能、安全和可靠的专注,您在我们网站的体验可能不能达到最优。如果浏览我们网站时遇到问题,可考虑升级浏览器。 更多了解
产品补货中!
产品有库存时
描述

Rare and beautiful silver Lunar coins from the Perth Mint of Australia. Each coin is individually sealed in an airtight container for lasting value. Makes a great gift!

These are limited edition and will sell out very quickly so reserve your order today!

The coin capsule has minor wear on it due to it's age.

产品规格
2615
AU
珀斯铸币厂
稍旧
9999
伊丽莎白二世
反面图案是两只兔子和兔的汉字
44.95
2.4
2011
1.0000

库存量单位

2615

国家

AU

制造商

珀斯铸币厂

状况

稍旧

纯度

9999

正面

伊丽莎白二世

反面

反面图案是两只兔子和兔的汉字

直径(mm)

44.95

平均厚度(mm)

2.4

2011

金属重量(金衡盎司)

1.0000
产品评价